Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Materialen

ACO polymeerbeton

De uitstekende eigenschappen van ACO polymeerbeton komen voort uit de unieke samenstelling en geavanceerde technologieën die worden gebruikt bij de productie ervan. Producten van ACO polymeerbeton hebben minstens een vergelijkbare dichtheid als vergelijkbare producten, zijn aanzienlijk sterker en vaak lichter in gewicht. ACO polymeerbeton wordt niet beschadigd door vorst, het heeft gladde oppervlakten en heeft zelfs zonder coating of andere toevoeging bijzonder weinig onderhoud nodig.

ACO polymeerbeton kan bewerkt worden met standaard voorhanden zijnde gereedschappen (zoals zagen en boren) voor steen en beton.

GF-UP

De kunststof afdekkingen voor ACO Sport® goten zijn gemaakt van GF-UP (met glasvezel versterkte kunststof met onverzadigde polyesterhars).

GF-UP bestaat voor ongeveer 2/3 uit calciumcarbonaat (kalk) vulmiddel gemengd met glasvezels en 1/3 onverzadigde polyesterhars. Het bindmiddel – polyesterhars – bestaat alleen uit koolstof, zuurstof en waterstof. GF-UP is in hoge mate bestand tegen verwering en uv-straling.

Om een uniforme kleur te behouden hebben de afdekkingen een coating gekregen met een milieuvriendelijke verf op waterbasis die ook extra bescherming biedt tegen weersinvloeden.

EPDM rubber

De bovenranden op de ACO Sport® kantopsluitingen zijn gemaakt van Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer (EPDM) rubber. Dit type rubber maakt dat het in hoge mate bestand is tegen temperaturen, verwering en uv-straling. Deze kantopsluitingen bieden veel veiligheid en zijn zo ontworpen dat ze voldoende zacht zijn om de kans op verwondingen en blessures tot een minimum te beperken. Het EPDM is stevig verankerd en vormt één geheel met het polymeerbeton, ze kunnen daardoor niet losraken.