Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Type B sportveld

Type B sportvelden worden niet alleen gebruik voor atletiek, maar ook voor voetbal en andere balsporten. Om de veiligheid van alle spelers te garanderen kan de markering, in de vorm van een afgedekte goot, direct aan de verhoogde rand van het middenterrein worden gemonteerd waardoor onnodige obstakel worden vermeden. De D-zones liggen op hetzelfde niveau als de loopbaan.

Het ACO Sport® NW 125 afwateringssysteem bestaat uit zowel afgedekte als niet-afgedekte goten. Het systeem biedt een snelle drainage van het oppervlak, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de specifieke behoeften en regels. Voor sportvelden met een verhoogd middenterrein hebben de goten een verhoogde rand van 4 cm. Water van de loopbaan komt binnen vanaf de zijkant, door de kunststof afdekking met de volgens voorschriften aangebrachte inlaatsleuven. De afwatering van de loopbaan en D-zones vindt plaats door middel van gootelementen die vlak met het terrein liggen en waar ter plaatse een toplaag op is aangebracht. De vereiste afbakening voor de loopbaan worden gecreëerd door verwijderbare kunststof afdekkingen. De kunststof afdekkingen kunnen snel en eenvoudig worden verwijderd en geplaatst afhankelijk van het gebruik van het sportveld.Advies nodig over
een bepaald project?
Neem gerust contact
met ons op!