Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Type C sportveld met een harde baan

Type C sportvelden met een harde baan komen voor in een vorm waarbij een (voetbal)veld wordt omgeven door een ovale hardloopbaan die door scholen of verenigingen wordt gebruikt. Hier vinden geen officiële atletiekwedstrijden plaats, dus een afbakening rond de baan is niet noodzakelijk. Het middenterrein en de D-zones zijn bedekt met gras of bekleed met een hard oppervlak en liggen op hetzelfde niveau als de hardloopbaan.

Het ACO Sport® afwateringssysteem met ondiepe molgoten wordt gebruikt om oppervlakwater af te voeren van zulke sportoppervlakken. Het bestaat uit een open goot conform DIN 18035, Deel 3. Ondiepe goten mogen alleen open worden gebruikt als ze voldoen aan deze standaard. Dankzij het gemak waarmee ze kunnen worden schoongemaakt, zijn ondiepe goten bijzonder geschikt voor gebruik op harde sportoppervlakken, kunstgras met invulling van gemengde (zand en/of kunststof) korrels en gras.

Advies nodig over
een bepaald project?
Neem gerust contact
met ons op!