Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Type C sportveld met kunststof toplaag met verhoogd middenterrein

Type C sportvelden worden gebruikt voor scholen en amateursporten en spelen een belangrijke rol bij regionale voetbalcompetities. Het voetbalveld ligt 5 cm hoger dan het niveau van de baan. Als gevolg daarvan wordt de markering, in de vorm van een afgedekte goot, direct op de verhoogde rand van het middenterrein bevestigd en vormt hiermee geen obstakel meer voor de gebruikers van het middenterrein.

De D-zones op een type C sportveld liggen op hetzelfde niveau als de baan en hebben vaak een kunststof toplaag waardoor multifunctionele velden in de D Zone ontstaan.

Het ACO Sport® NW 125 afwateringssysteem bestaat uit afgedekte en open goten. Dit systeem zorgt voor een snelle afwatering van het oppervlak, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de specifieke behoeften en eisen. De goten hebben een 4 cm hoge graskantrand aan de zijde van het middenterrein. Water van de hardloopbaan stroomt binnen vanaf de zijkant, door de conform voorschriften aangebrachte waterinlaat.

In de D-zones kan het water van de hardloopbaan worden afgevoerd via de afgedekte goten zonder graskantrand. Door het gebruik van sleufgoten, kunnen er gemakkelijk toegangspunten worden gecreëerd tussen de ovale baan en de sportoppervlakken op het binnenterrein. De vereiste afbakening van de hardloopbaan wordt gecreëerd door de kunststof afdekkingen in de sleuven van de goot te steken. Deze afdekking kan gemakkelijk worden verwijderd en weer terug geplaatst.

Advies nodig over
een bepaald project?
Neem gerust contact
met ons op!