Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Type D gecombineerde sportvelden

Type D sportvelden worden voornamelijk gebruikt door scholen, maar soms ook voor amateursporten. Conform Duitse standaard DIN 18035, bestaan type D sportvelden uit een groot sportveld naast een korteafstandbaan met synthetisch baanmateriaal. Er zijn ook sportoppervlakken voor veldevenementen aan één kant van het hoofdveld. Alle sportoppervlakken liggen op hetzelfde niveau. Een verhoogde baanbegrenzing is niet nodig, omdat deze sportvelden geen ovale loopbaan hebben.

Het ACO Sport® afwateringssysteem met ondiepe goot is ideaal voor het afwateren van oppervlaktewater van dit type faciliteit. Het bestaat uit open goten conform DIN 18035, Deel 3. Ondiepe goten mogen alleen open worden gebruikt als ze daadwerkelijk aan deze standaard voldoen.

Zowel op sportoppervlakken met een synthetische bekleding als op de loopbaan worden ondiepe goten met een verankeringsprofiel voor de bekleding aanbevolen. De noodzakelijke 5 cm brede markering kan aangebracht worden op de extra brede strip langs één kant van de goot. Ondiepe goten worden niet alleen voor hun robuustheid en schoonmaakgemak gebruikt, maar zonder verankeringsprofiel zijn ze in het bijzonder geschikt voor het afvoeren van water van het grote sportveld en eventueel betegelde oppervlakken.

Advies nodig over
een bepaald project?
Neem gerust contact
met ons op!