Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Voetbalstadions & Voetbalvelden

Voetbalvelden worden meer en meer uitgerust met kunstgras, zodat deze intensiever, langer en zonder achteruitgang in speelbaarheid kunnen worden gebruikt. Het kunstgras wordt meestal ingevuld met een mix van zand en rubberkorrels. Dit zorgt voor een betere bespeelbaarheid en een goede doorlaatbaarheid van water, net zoals bij natuurlijk gras.

Het ACO Sport® afwateringssysteem met ondiepe molgoten blijkt ideaal te zijn voor het afvoeren van oppervlaktewater van dit soort oppervlakken en naastgelegen extra zones. Vanwege de geringe diepte van deze molgoten (15 mm), conform DIN 18035, zijn ze veilig en zorgen voor een betrouwbare afvoer van water. De korrels die in de goot terecht zijn gekomen, kunnen eenvoudig worden verwijderd. De zijkanten van de molgoot zijn zo goed als verticaal, zodat bestrating er vlak tegenaan gelegd kan worden. Niet alleen op het veld, maar ook voor de veiligheid van de stadionbezoekers moet oppervlaktewater direct van de ondoordringbare gebieden worden afgevoerd.

Advies nodig over
een bepaald project?
Neem gerust contact
met ons op!